Скрепи педофільні: У Росії глава Міносвіти розбещував школярок, розповсюджував порно

У Росії затримали виконуючого обов'язки міністра освіти Архангельської області Юрія Гнедишева. Чиновника підозрюють у розпусних діях і виготовленні порнографічних матеріалів, повідомляє прес-служба уряду регіону.

За версією слідства, в грудні 2019 року Гнедишев листувався в соцмережах з двома школярками. Одній з них він відправляв посилання на відеозапис сексуального характеру.

У справі провели обшуки, допитуються можливі свідки і перевіряються всі контакти чиновника в соцмережах. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Напередодні Гнедишев написав заяву про відпустку з подальшим звільненням.

Гнедишева призначили виконуючим обов'язки міністра освіти Архангельської області в кінці серпня. Раніше він працював директором Северодвінську гімназії № 14, де викладав математику, фізику та інформатику. У Гнедишева є дружина і двоє дітей.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...