Скрепи-раціоналізатори заради наживи: У РФ їжу для пацієнтів та білизну з-під трупів возили на одній машині (відео)

Більш того - простирадла із моргу прали, а потім стелили живим пацієнтам у лікарні.

В одній з лікарень Свердловської області Росії санітари прали одноразові простирадла з моргу і видавали їх пацієнтам, а їжу возили на автомобілі для транспортування трупів. Про це пише місцеве видання «Омутнинские вести+», посилаючись на слова працівників медустанови, передають Патріоти України.

У районній лікарні міста Богданович працівники сфотографували порушення санітарних норм. Ці фото вони показали одному з місцевих депутатів, щоб він якось вплинув на ситуацію в лікарні. На одному зі знімків показана постільна білизна. Співробітник лікарні розповів, що цю білизну привезли з моргу і готують до прання. Після чого її віднесуть у палати і застелять ліжка пацієнтів.

«Згідно з правилами, ця білизна після моргу підлягає утилізації. Але санітар моргу забирає білизну в мішки і везе в пральню. Після чого на цій ж білизні сплять пацієнти», – розповідає медпрацівник.

За його словами, два роки тому на автомобілі для транспортування трупів перевозили також харчові продукти для лікарень, але зараз цього немає. Проте у ньому возять медичні відходи, що також є порушенням санітарних норм. Вантажник медустанови також підтвердив сказане медпрацівником.

«Беремо з моргу білизну з-під небіжчиків і відвозимо на пралку. Все робиться на одній машині, на цій же машині возять медичні відходи. Є таке», – розповідає чоловік.

На запитання стосовно харчування в лікарні, вантажник відповів: «На цій же машині, все на одній машині. Обіди, сніданки, вечері». Він додав, що небіжчиків вже не возять, але машину не обробляють після білизни і медичних відходів.

«Що там, хлопці он в гаражі ганчіркою протруть і все. Ніякої обробки. А відходи возимо, з мішків все біжить – то кров, то ще що. А там ВІЛові, і всякі. А потім вони просто протруть і на цій же машині возять це все. Є таке», – додав вантажник.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...