Скрепи в пошуках власних витоків: Матч чемпіонату РФ з футболу закінчився масовою бійкою з нокаутами між росіянами і дагестанцями (відео)

За підсумками бійки в нокаут потрапило двоє футболістів - Матч чемпіонату РФ з футболу закінчився масовою бійкою між росіянами і дагестанцями (відео)

Матч 18-го туру Професійної футбольної ліги (ПФЛ) РФ між астраханським «Волгарем» і махачкалинським «Легіоном-Динамо» завершився масовою бійкою, зазначають Патріоти України. У зіткненні взяли участь футболісти обох команд, запасні і вболівальники. Бійку зупинили співробітники клубів і стюарди.

Зустріч завершилася з рахунком 1:1. Голами відзначилися Алєксандр Степанов і Юрій Удунян. «Волгар» лідирує в дивізіоні «Південь» ПФЛ, набравши 46 очок. «Легіон-Динамо» посідає дев'яте місце з 23-ма очками.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...