Скрепи в стилі Третього рейху: У "російському Казахстані" підлогу ТЦ "прикрасили" обличчями померлих з розорених могил (відео)

Мостити дороги та підлоги цехів у концтаборах надгробками "недолюдей" вигадали нацисти Гітлера. Як бачимо надлюди "руского міра" творчо розвинули і цю ідею своїх духовних попередників

У місті Усть-Каменогорськ, де корінного населення лише чверть у "російському морі" торговий дім "Алем" зробили на підлозі мозаїку з фрагментів надгробних пам'ятників прямо з портретами покійних. На кричущий інцидент звернули увагу місцеві жителі, опублікувавши шокуючі фото, повідомляють Патріоти України з посиланням на YK-news.kz.

В адміністрації ТД "Алем" підтвердили факт, але переклали відповідальність на підрядника, який виконував будівельні роботи і, відповідно, займався закупівлею необхідних матеріалів.

"У торговому домі йшов ремонт. Підлога був покрита пилом. Роздивитися матеріал, з якого зроблена плитка, було неможливо. Факт розкрився лише до кінця ремонтних робіт", – запевнили в адміністрації.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно