Скрепи високодуховні: Під Волгоградом ексдепутат від "Єдиної Росії" викрав у селян стадо корів

У Волгоградській області ексдепутат партії "Єдина Росія" Гасан Набієв, відомий образами у бік пенсіонерів, забрав у літніх селян стадо недоєних корів з пасовища. Про це повідомляє місцевий портал V1.RU, передають Патріоти України.

Так, жителі селища Степовий, їхню худобу загнали на територію господарства ексдепутата. Зробили це, за їхніми словами, підлеглі Набієва. До слова, експарламентар відомий своїми образами в бік пенсіонерів, за що його й вигнала з "Єдиної Росії". Раніше він називав бідних пенсіонерів "алкашами і дармоїдами".
Жителі мали подоїти худобу ще ввечері, але простояли до ночі біля воріт господарства Гасана Набієва. За словами місцевої жительки Галини Грєбєннікової, стадо корів селян безкоштовно паслося на землі фермера Аркадія Дудова. Перед вечірнім доїнням на полонину приїхали дві машини з підлеглими ексдепутата, які забрали тварин, перегнали їх на територію господарства Набієва.
Власники корів спробували їх забрати, але на територію комплексу їх не пустили. Жителі викликали поліцію, яку теж спочатку відмовлялися пускати. "Уже три години минуло з часу доїння. Випустити їх не можемо, забрати не можемо. Керівництва комплексу немає, вони виїхало, їх це не цікавить. Ця тварина дійна. Вона перестоїть і буде хворіти!", - поскаржилася місцева жителька.
Вона зазначила, що у їхньому селищі майже всі пенсіонери мають корів, і це їхня єдина можливість заробити надбавку до пенсії. Гасан Набієв був виключений з "Єдиної Росії" і вирішив скласти повноваження депутата Волгоградської обласної думи за висловлену на засіданні парламенту фразу "дармоїди і алкаші" на адресу пенсіонерів, які отримують мінімальні пенсії. Після скандального звільнення Набієв купив ТОВ "Племінне господарство (ПХ)" Степове" в Городищенському районі. Також володіє тваринницької фірмою.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...