Скрепи високодуховні: Росіянин пограбував 92-річного ветерана у День перемоги

Грабіжника затримали протягом години. Він був п'яний.

У Росії житель села Гремячинськ в Бурятії напав на 92-річного ветерана у День перемоги і вкрав у нього медаль і вручені адміністрацією району три тисячі рублів. Про це повідомляється на сайті управління МВС Росії, передають Патріоти України.

Зазначається, що постраждалий звернувся в поліцію 9 травня і розповів, що до нього прийшов його 52-річний знайомий і став вимагати гроші. «Пенсіонер йому відмовив, тоді зловмисник схопив зі столу пам'ятну медаль, яку ветерану вручили вранці і вибіг на подвір'я. Чоловік вийшов за ним і зажадав повернути нагороду. Одночасно з цим він спробував заховати три тисячі рублів, які також отримав вранці. Нападник побачив, як ветеран ховає гроші, повалив його на землю і відібрав пакет з купюрами, після чого втік», - йдеться у повідомленні.

Грабіжника затримали протягом години. Він був п'яний. У нього забрали медаль і частину грошей і повернули пенсіонеру. Також відзначається, що у січні цього року двоє жителів Псковської області вбили 93-річну жінку заради валізи, в якій виявилася стара білизна. Злочинці припустили, що у жінки накопичена велика сума грошей і заздалегідь домовилися пограбувати її. Вони влізли до неї в квартиру через кватирку, забили її ногами до смерті, забрали валізу і зникли. Пізніше з'ясувалося, що цінність валізи разом з вмістом оцінюється менше 2 тисяч рублів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...