Скрепи високодуховні: Російські фани почали відписуватися від сторінки актора Пашиніна після прохання про допомогу

Російський актор Анатолій Пашинін, який переїхав в Україну ще 7 років тому, залишився без засобів до існування. Раніше на своїй сторінці в соцмережі актор зізнався, що не має заробітків в Україні і фактично живе за рахунок своєї дружини, з якою він одружився зовсім недавно, передають Патріоти України.

За словами Пашиніна, зараз він ледве зводить кінці з кінцями, тому змушений звернутися до своїх шанувальників і попросити про матеріальну допомогу. У своїй останній публікації Пашинін пише, що так і не зміг знайти свою Україну за ці сім років, однак обзавівся сім'єю. Він розповів, що недавно одружився з мешканкою Чернігова, однак новий сімейний статус ніяк не змінив його матеріального становища.

За зізнанням артиста, за роки життя в Україні він практично ніде не знімався. В кінці своєї публікації Пашинін опублікував свої банківські реквізити і попросив шанувальників допомогти йому матеріально. При цьому російські користувачі почали масово відписуватися від його сторінки, але перед цим нагадали, як кілька років поспіль Пашинін критикував Росію і обізвали його справжнім русофобом.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...