Скрепи високодуховні. "У мене вселився Бог!": На Росії 12-річний зразковий учень розстріляв рідну школу, щоб помститися дівчинці

У Росії 12-річний учень школи приніс на уроки батьківську рушницю і відкрив з неї вогонь. Припинити стрілянину його вмовила директор школи, повідомляє Telegram-канал “112”, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався в школі селища Сарс поблизу Пермі. Учень шостого класу прийшов до школи з рушницею “Сайга”, яку вкрав у батька. Першою в школі його зустріла сестра, якій він наказав йти додому.

Потім хлопчик відкрив вогонь: вистрілив двічі й влучив у двері та стелю. Директор школи Галина Зайцева вийшла поговорити з шестикласником. Вона відвела його в кабінет і переконала скласти зброю.

За даними Baza, стрілка звати Дмитро Губаєв. Йому вдалося пронести рушницю в школу, сховавши її під куртку, і пройти через металодетектор, поки охоронець школи переодягався. Пізніше, коли охоронець почув постріли в коридорі, то побіг натискати тривожну кнопку.

Все це відбувалося вранці ще до занять у школі. За словами очевидців, Дмитро перебував у передістеричному стані й щось кричав про однокласницю. Вже після затримання він зізнався, що прийшов до школи з рушницею, щоб розправитися з дівчинкою на ім’я Даша, яка його образила.

Також очевидці стверджують, що школяр вигукував фразу: «У мене вселився Бог!». Поліцейським він розповів, що був злий на однокласників і вчителів, а вночі йому нібито приснився Бог і підказав, що треба робити.

Внаслідок події, на щастя, ніхто серйозно не постраждав. Одному хлопчикові, який піднімався сходами під час стрілянини, уламки скла від дверей влучили у ногу та голову. Він отримав осколкове поранення правого стегна та обличчя.

У школі хлопця характеризують позитивно. Сім’я у нього благополучна, на обліку дитина не стояла. Батьки Дмитра живуть окремо, але хлопчик постійно спілкується з батьком, який працює на заводі в Челябінську. Батько розповів, що вони з сином розмовляють телефоном щодня, але вперше не поговорили напередодні події.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...