Скрепи високодуховні: У Москві кур'єр "Яндекс. Доставки" вкрав з храму ікону "Помічниця під час пологів"

Доглядачка храму спробувала зупинити злодія, але той втік.

У центрі Москви з православного храму кур'єр "Яндекс.Доставки" вкрав ікону Божої Матері "Помічниця в пологах". Про це в суботу, 17 жовтня, повідомляє агентство "Москва" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Доглядачка церкви повідомила поліції, що 16 жовтня помітила в храмі Успіння Пресвятої Богородиці в Путінках дивного чоловіка, який спочатку довго сидів на лавці, а потім почав ходити по залах. Приблизно через півгодини жінка побачила, що на стіні немає ікони Божої Матері «Помічниця під час пологів» розміром 14 на 16 сантиметрів. Доглядачка спробувала зупинити злодія, але той зник з місця злочину. Збиток церкви склав 30 тисяч рублів.

За даними агентства, пізно ввечері підозрюваного, який опинився працівником "Яндекс.Доставки", затримали на сході Москви. У його квартирі знайшли вкрадену ікону. Відносно кур'єра порушено кримінальну справу. Правоохоронні органи з'ясовують обставини крадіжки.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...