Скрепи високодуховні: У поїзді "Сімферополь-Москва" напівгола росіянка на ходу викинула 10-місячну доньку

П'яна росіянка вийшла з купе без трусів, тримаючи однією рукою за одяг немовля.

У поїзді "Сімферополь - Москва" 36-річна мешканка російського Воронежа спробувала розправитися зі своєю 10-місячною дочкою. Відео того, що сталося оприлюднив YouTube-канал на Kerch.FM, передають Патріоти України.

Інцидент стався ще 10 січня. П'яна росіянка вийшла з купе без трусів, тримаючи однією рукою за одяг немовля. Вона відкрила двері на міжвагонні сходи і з усієї сили кинула туди дитину, як мішок зі сміттям. Після цього вона спокійно повернулася в купе. Примітно, що жінку намагалася заспокоїти інша її дочка - 7-річна дівчинка. Саме вона кинулася за викинутою дитиною. Коли все сталося, з купе з'явився і співмешканець неадекватною матері.

Відомо, що сім'ю висадили з поїзда на наступній станції - в місті Кримську Краснодарського краю РФ. На жінку і її співмешканця складено адміністративний протокол про неналежне виконання батьківських обов'язків. Постраждалу дівчинку госпіталізували, а її старшу сестру відправили в соціально-реабілітаційний центр. Однак вже через 4 дні дітей повернули родині.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...