Скрепи високодуховні: У Росії в притулку для тварин виявили десятки тисяч трупів у мішках та морозилках

В притулку тварини гинуть від холоду, спраги, голоду і інфекцій.

Зоозахисники виявили в притулку для бездомних тварин, розташованому в селі Карлук Іркутської області (Росія), безліч трупів кішок і собак. Про це повідомляється в Telegram-каналі 360tv.ru, передають Патріоти України.

Про те, що на території організації перебуває велика кількість мертвих тварин, стало відомо завдяки волонтерам, які змогли потрапити за ворота і врятувати декількох вихованців.

Крім того, вони виявили там трупи тварин - кішки і собаки лежали в морозильних камерах Також тіла тварин зі слідами насильницької смерті були заховані в мішках. Цей притулок є частиною компанії "П'ять зірок", що вважається однією з головних фірм, що займається виловом і утриманням бездомних тварин в регіоні.

Зоозахисники звернулися в Генеральну прокуратуру, Слідчий комітет і МВС Росії. У своєму листі вони повідомили, що тварини "систематично вбиваються жорстокими способами прямо під час вилову".

Також в притулку тварини гинуть від холоду, спраги, голоду і інфекцій. За весь час жертвами даної організації стали понад 50 тисяч тварин. Зазначається також, що Олександр Солдатов, що володіє компанією "П'ять зірок", назвав звинувачення брехнею, а також розповів про погрози від невідомих.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...