Скрепи здохнуть - цензура підчистить: У розрекламованої Путіним вакцини від коронавірусу виявилося багато протипоказань

Кілька міжнародних стандартів тестування нових препаратів в випадку з цією вакциною не було дотримано.

Число заражених новим коронавірусом в світі подолало знакову позначку - з початку пандемії COVID-19 було виявлено понад 20 мільйонів інфікованих. Станом на полудень 11 серпня, офіційно підтверджено 20 мільйонів 277 тисяч випадків зараження. Померли майже 740 тисяч хворих. Одужали понад 13,2 мільйона пацієнтів. Рівень смертності знизився і становить тепер 5 відсотків, зазначають Патріоти України.

При цьому незавершеними залишаються майже 6,4 мільйона випадків. З початку серпня щодня в світі фіксується понад 200 тисяч нових випадків. Лідирують три країни - США (5,3 мільйона інфікованих, померли понад 166 тисяч хворих), Бразилія (3,1 мільйона інфікованих, померли 102 тисячі хворих), Індія (2,3 мільйона інфікованих, померли 45,4 тисячі хворих).

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) знову і знову закликає дотримуватися захисних заходів - носити маски та дотримуватися безпечної дистанції. До появи ефективної перевіреної вакцини тільки ці методи здатні стримати поширення коронавіруса.

У вівторок, 11 серпня, президент Росії Володимир Путін оголосив про те, що в країні офіційно зареєстровано першу в світі вакцину проти коронавіруса. «Вона працює досить ефективно, формує імунітет стійкий і, повторюю, пройшла всі необхідні перевірки», - сказав Путін.
Міністр охорони здоров'я Росії Михайло Мурашко заявив, що зареєстрована перша вакцина від коронавіруса показала високу ефективність і безпеку. Першими вакцину отримають медпрацівники і літні люди як найбільш вразливі категорії. Вакцину назвали «Супутник V». Вона буде випускатися поки тільки на одному підприємстві - заводом «Біннофарм», що належить АФК «Система».
«Одна з моїх дочок зробила собі таке щеплення. У цьому сенсі вона взяла участь в експерименті. Після щеплення у неї була температура 38, а на наступний день - 37 з невеликим і все», - сказав Путін, підкреслюючи, очевидно, надійність російської вакцини.
На сайті Державного реєстру лікарських засобів Росії вже з'явився опис «Супутника V». Деякі моменти дуже цікаві. «Захисний титр антитіл в даний час невідомий. Тривалість захисту невідома. Клінічні дослідження з вивчення епідеміологічної ефективності не проводилися», - йдеться в документі.
До переліку протипоказань російської вакцини від COVID-19 увійшли вік до 18 років, вагітність, а також підвищена чутливість до компонентів вакцини, важкі алергії, гострі інфекційні та неінфекційні захворювання. В день проведення вакцинації препаратом температура тіла не повинна перевищувати 37 градусів. Місця проведення повинні бути оснащені засобами протишокової терапії. Після введення вакцини пацієнт повинен перебувати під медичним наглядом протягом мінімум півгодини.
Примітно також, що кілька днів тому Асоціація організацій з клінічних досліджень (Аокі), яка об'єднує фармацевтичні компанії та учасників російського ринку КІ, закликала Міністерство охорони здоров'я Росії відкласти державну реєстрацію вакцини, розробленої в національному дослідницькому центрі епідеміології та мікробіології імені Гамалії. «Це нова вакцина, вона поки що не завершила тестування за участю навіть сотень людей, не кажучи вже про прийнятих в фазі III декількох тисячах учасників дослідження», - підкреслюється в листі, направленому міністру Мурашко. Автори послання звертають увагу також на ще кілька міжнародних стандартів тестування нових препаратів, які в випадку з даною вакциною не було дотримано.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...