"Скрєпи", вони такі: У РФ дід на 9 травня вирішив позалицятися до "піонерки", яка виявилася... перевдягненим хлопцем (відео)

У соцмережах з’явилося кумедне відео з літнім росіянином, який на 9 травня вирішив позалицятися до молодої дівчини в образі "піонерки", передають Патріоти України.

"Давай сфотографуємось. Красиво буде… Ой, яка ти гарна, офігіти!", — захопився він красою мовчазної незнайомки, після чого поцілував її у щоку. Втім, її небагатослівність була викликана аж ніяк не сором’язливістю.

Як виявилося, насправді об'єктом бажання хтивого діда виявився перевдягнений у дівчину стример Gilticus.І зрозуміти це можна як за голосом, так і завдяки його одкровенням під час інтернет-трансляцій.

Таким чином, росіянин мимоволі стикнувся зі світом ЛГБТ-спільноти, і навіть не зрозумів цього. Тим не менш, цей цікавий досвід залишиться з ним на все життя.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...