Скромна та працьовита: У Польщі дорогою на роботу зловмисники вбили українську заробітчанку. Тіло під дощем лежало до ранку...

У Польщі напали на українську заробітчанку

У Польщі вбили українську заробітчанку, 49-річну Надію Яремчук. Жінка йшла ввечері на роботу, на нічну зміну, коли на неї напали, вдаривши важким предметом по голові, та пограбували. Про трагедію розповіла 20-річна дочка загиблої Ольга, яка також була з матір'ю на заробітках, пише "33-й новини". За її словами, напад зафіксували камери, зазначають Патріоти України.

Надія була родом із Житомирської області й працювала кухарем у кафе в рідному селищі Ружин. Але півтора року тому вирішила поїхати на заробітки до Польщі, до невеликого містечка Соколув Підляски Мазовецького воєводства під Варшавою.

Трагедія сталася 18 січня, коли жінка йшла на роботу, у неї була нічна зміна. На камерах відеоспостереження видно, що жінка спокійно йшла вулицею, коли ззаду до неї підбіг злочинець. Він ударив жінку по голові і пограбував, коли Надія впала на землю. Потім зник.

Українку Надію Яремчук убили в Польщі

Знайомі Надії не можуть повірити, що її вже немає в живих. Її згадують як добру, чуйну та привітну жінку. Хоча доля у неї була нелегка.

"Років десять тому в неї помер чоловік, вона залишилася з двома дітьми. Старший син зараз уже дорослий, у нього своя сім'я і двоє дітей. А молодшій Олі лише 20 років. Нещодавно закінчила коледж, працювала медсестрою. Але недавно мама покликала її із собою в Польщу на заробітки", – розповіла одна із знайомих загиблої.

Надія поїхала до Польщі, щоб допомагати дітям та онукам
Надія жила у Ружині

Надія поїхала до Польщі, адже великих грошей у Ружині заробити неможливо, а треба було допомагати дітям та онукам.

"В принципі, їй тут у Польщі подобалося. Вона працювала на різних роботах, ні від чого не відмовлялася. Її Оля теж влаштувалася різноробочою. Вони обидві дуже роботящі", – додає її польська приятелька.

Дочка Надії Оля залишилася сама у Польщі. Дівчина розгублена від того, які випробування випали на її долю. Польські поліцейські хоч і обіцяли розібратися, але нікого так і не затримали.

Надія з донькою Олею
Надії подобалося у Польщі

Ольга наголосила, що залишилася тепер сама – батько теж помер багато років тому. Мало того, що їй потрібні шалені кошти, щоб відправити тіло мами до України, так ще виснажує тривале очікування, бо з моргу його віддадуть лише через кілька днів.

Винуватців, за її словами, наразі не затримали, про підозру нікому не повідомляють. Місцеві правоохоронці обіцяють у всьому розібратись, сподівається дівчина.

Наразі сім'ї потрібна допомога для того, щоб доставити тіло матері додому та поховати. Усі небайдужі можуть перерахувати кошти на номер картки: 4149499144921697 (Павло Пузир, старший син Надії Яремчук).

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...