Скучили за +20°C? За кілька днів в Україну увірветься справжня весна

Сьогодні, 23 березня в Києві, Одесі та інших місцях України добряче сніжило. Але це останнє, припізніле "пака" зими, запевняють синоптики

Провідний синоптик Українського гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що у нашій країні з великою ймовірністю серйозно потеплішає до наступних вихідних, 27-28 березня, зазначають Патріоти України.

Погода в Україні стане дуже теплою – у західних областях очікується до +20, розповіла експерт в ефірі каналу Україна 24.

За її словами, є ймовірність максимум 70%, що до майбутніх вихідних температура повітря в державі сягне позначки у +15.

"... а є розрахунки, що на заході країни буде +20 градусів...", – зазначила співрозмовниця.

На сайті Укргідрометцентру йдеться, що 27 березня найтепліша погода вдень очікується у Закарпатській області – до +14, а 28 числа найтепліше буде у Чернівецькій області – до +12.

  • Раніше в Укргідрометцентрі склали прогноз погоди для України на 23 березня. Вдень максимальна температура очікувалася +6 градусів.
  • Найтепліша погода прогнозувалася у Закарпатській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Херсонській областях та у підконтрольному Росії Криму.
  • У прогнозі Гідрометцентру на 24 березня зазначено, що у денний час максимально висока температура світить Закарпаттю – до +8 градусів.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...