Скидав тіла в канал з крокодилами: Чоловік по-звірячому вбив понад 50 таксистів

Поліція затримала індійського серійного вбивцю після того, як він втік в інший штат. Він визнав свою причетність до вбивства понад 50 таксистів, чиї тіла були скинуті в канал з крокодилами, передають Патріоти України.

Девендер Шарма був засуджений за вбивство семи таксистів в період з 2002 по 2004 рік. Його засудили до довічного ув’язнення в Джайпурі. У січні цього року йому дали умовно-дострокове звільнення, але через 20 днів він не повернувся.

Уже через шість місяців після того, як він пропав безвісти – індійська поліція заарештувала Шарму в столиці країни Делі, де він жив з вдовою, на якій одружився, бо не повернувся з умовно-дострокового звільнення. Шарма зізнався, що порушив умови умовно-дострокового звільнення і не планував повертатися до в’язниці.

Також він розповів, що з компанією працював за схемою в північному штаті Уттар-Прадеш. Вони наймали таксі, а потім вбивали водіїв в затишних місцях, після чого кидали тіла в канали, де жили крокодили. Авто Шарма продавав. Так він заробив близько 270 доларів за кожну машину. За даними поліції, він був засуджений лише за декілька таких вбивств.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...