Скинули гранати на санітарне авто: Бойовики влаштували підлу атаку на Донбасі (фото)

У понеділок, 9 березня, в районі населеного пункту Гнутове на Донбасі російсько-терористичні війська здійснили обстріл санітарного автомобіля Збройних сил України (ЗСУ) за допомогою безпілотників. Про це повідомили на Facebook-сторінці 10-ї гірничо-штурмової бригади, опублікувавши фотографії наслідків обстрілу, передають Патріоти України.

"Цинічно наплювавши на всі міжнародні закони і звичаї ведення війни, за допомогою безпілотних літальних апаратів скинули дві гранати на санітарний автомобіль. На якому чітко видно відповідне маркування і наявні проблискові маячки. Помилитися в цьому випадку взагалі було неможливо!!!" - обурюються підлими діями бойовиків українські військові. Як повідомили в бригаді, від обстрілу ніхто не постраждав. Судячи з фото, пошкодження отримав тільки автомобіль, у якого пробито дах кузова поряд із намальованим червоним хрестом.

"На щастя всі наші живі, але такий вчинок яскраво підкреслює безпринципність і підлість окупаційних військ, для яких немає нічого святого", - підкреслили в повідомленні.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...