Слава героям! Бійці тероборони захопили новий російський "Панцир С1" вартістю до 20 млн доларів, - Бутусов

Бійці тероборони захопили російський зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1". Про це написав журналіст Юрій Бутусов у Facebook, передають Патріоти України.

"Новенький і повністю справний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1", захоплений українською теробороною. Схоже, це найшвидший спосіб переозброїти нашу армію сучасними системами ППО", - зазначив Бутусов.

За його словами, експортна ціна такого ЗРПК – до 20 мільйонів доларів. "Це вже мінімум третій "Панцир", який втратила російська армія в Україні", - підкреслив журналіст.

Україна продає ЄС останні кіловати? Глава "Укренерго" відповів на гучні чутки

субота, 29 червень 2024, 8:30

Українці впевнені, що влада продовжує продавати електроенергію за кордон, однак технічні перетоки електроенергії через спільну європейську мережу не треба плутати з комерційними обмінами. Перевірити реальний стан експорту можна на платформі ENTSO-E, де...

Українці у Польщі можуть отримати гроші на оренду житла: Що треба знати

субота, 29 червень 2024, 8:25

Українські біженці у Польщі можуть розраховувати на допомогу у пошуку та оренді житла за програмою "Крок додому", яку реалізує Фундація Habitat for Humanity Poland, передають Патріоти України. «Крок додому» – це програма для українських біженців, які м...