"Забила" на безпеку: Слава Камінська зняла відео, порушуючи ПДР (відео)

Українська співачка, учасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська попалася на порушенні правил дорожнього руху, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, на якому її син Леонард і дочка Лаура сиділи без автокрісел на задньому сидінні автомобіля. Поруч із ними також була мама співачки Тамара. Сама Слава в цей момент сиділа на передньому сидінні, на фоні грала запальна музика.

Відзначимо, що закон забороняє перевозити дітей до 12 років і зростом до 145 см без автокрісел. За його відсутність накладається штраф у розмірі 510 гривень.

Відомий пластичний хірург Едгар Камінський був другим чоловіком знаменитості. Вони одружилися 16 липня 2014 року, Слава взяла прізвище чоловіка. Того ж року в пари народився син, а грудня 2015 на світ з'явилася їхня дочка. 1 липня 2019 року подружжя офіційно розлучилося.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...