"Слава Україні, слава нації і пиз*ець Російській Федерації! ФСБ-ху*збе". Окупант, повернувшись додому, почав славити Україну і прогнозувати крах недоімперії. За це його знову хочуть відправити на війну

Росіяни вирішили провчити свого ж "героя", який, повернувшись додому з України, несподівано почав прославляти її у соцмережах.

Відео, в якому 27-річний Олег Сафербеков із Владивостока, розпиваючи алкоголь у компанії знайомих, пророкує крах власній країні, було розповсюджено у так званих «z-пабліках» та викликало справжню істерику серед їхніх підписників.

"Слава Україні, слава нації і пиз*ець Російській Федерації! ФСБ-ху*збе, добридень, — звернувся воєнний злочинець до представників російської спецслужби під схвальний сміх свого товариша по чарці.

За це хтось із його глядачів вирішили написати на свого «захисника» донос, після чого того оштрафували на 90 тисяч рублів (понад $1 тисячу) і змусили вибачатися.

"Крім того, було вирішено відправити чоловіка до зони так званої „СВО“. Зараз воєнкоми Приморського краю вирішують питання про його відправку на фронт", — розповіли кремлівські пропагандисти.

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...