Слід за нардепом на коронавірус захворіло її немовля

На 15-й день після виявлення COVID-19, після того, як сама Ганна Скороход вже почувалася добре, температура знову почала підніматися.
Ганна Скороход. Фото: соцмережі.

Коронавірус виявили у новонародженого сина позафракційного нардепа Ганни Скороход, у якої 28 березня також було підтверджено COVID-19. За словами Скороход, стан її дитини стабільний. Про це вона розповіла журналістам, передають Патріоти України.

"COVID-19 підтверджений у нас обох. Сьогодні здали додаткові аналізи", - зазначила Скороход. Водночас нардеп додала, що у неї самої стан погіршився. Так на 15-й день після виявлення COVID-19, після того, як вона вже почувалася добре, температура знову почала підніматися.

"15 день - вірус вирішив знову буянити, температура 38, ломота в тілі, головний біль, слабкість. Мабуть перехворіти повторно - не міф", - пише вона. Скороход наголосила, що з 4 квітня і вона і дитина знаходяться в інфекційній лікарні.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...