Слідком РФ оголосив у розшук титулованого білоруського спортсмена, який воює за Україну

Слідчий комітет Російської Федерації вимагає заочно заарештувати колишнього білоруського веслувальника Павла Шурмея, передають Патріоти України.

Як повідомили російським пропагандистам у правоохоронних органах країни-агресора, Шурмею заочно висунуто звинувачення за участь у бойових діях у складі силових підрозділів України проти РФ. МВС РФ також оголосило колишнього спортсмена у розшук.

Павлу Шурмею 47 років. Він виступав за збірну Білорусі з академічного веслування на Олімпійських іграх 2004 та 2008 років. Також Шурмей є володарем декількох світових рекордів на веслярському тренажері Concept2. У березні 2023 року стало відомо, що у Білорусі проти Павла Шурмея заочно порушили кримінальну справу.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...