Слідом за Поляковою: Білик дала концерт у карантинному Харкові (відео)

Цей концерт мав відбутися ще 13-го квітня, але через карантин його перенесли на жовтень.

Не встиг вщухнути "передвиборчий срач" навколо харківського концерту Олі Полякової, як її колега Ірина Білик теж виступила у місті помаранчевої зони. А це означає, що масові заходи на понад 220 людей у Харкові нині заборонені. Тим більше, у закритому приміщенні, де глядачі щільно сидять поруч один із одним.

Але, судячи з відео з концерту Білик, який відбувся 5-го жовтня у залі Палацу студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого, харків’яни більше люблять співи Іри, ніж бояться коронавірусу.

Щоправда, на записі не видно, чи були глядачі у масках, але і тут є великі сумніви щодо дотримання маскового режиму.

У концертному залі Палацу студентів понад 2000 тисячі посадкових місць. До слова, цей концерт мав відбутися ще 13-го квітня, але через карантин його перенесли на жовтень.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...