Сльози зрадника: "Зеніт" виставляє за двері Ракицького, який проміняв збірну України на Росію

Ярославу Ракицькому у серпні виповниться 33 роки і в нього закінчується контракт з "Зенітом". Клуб явно не поспішає продовжувати з українським футболістом угоду, яка закінчується влітку, зазначають Патріоти України.

Агент Ракицького Максим Дудченко вже прокоментував ситуацію із контрактом свого клієнта: "Клуб не пропонує нову угоду. Найближчим часом закриємо питання з контрактом. Швидше за все це не буде "Зеніт".

Пітерський клуб дає зрозуміти, що віковий футболіст-легіонер з частими проблемами з коліном, це більше витрати, аніж користь. От і використовує момент, що викинути "непотрібну валізу". Щоправда, поки остаточно не вдалося знайти йому заміну. Але російські ЗМІ повідомляють, що в цьому напрямку клуб активно працює.

Сам український захисник хоче залишитися в Санкт-Петербурзі і навіть готовий погодитися на короткий річний контракт і на зменшення зарплати. Не турбує Ракицького і нова ймовірна воєнна агресія Росії проти України. Він справно з 2019 року заробляв гроші, розважаючи своєю майстерністю фанатів з країни агресора.

"Жертвував своїм здоров'ям, аби потішити росіян. Три мільйони євро в рік не пахнуть і байдуже, що усі ці три роки кожного дня на його рідному Донбасі гинули від російських куль українські військові", - коментують новину у соцмережах.

Ракицький перейшов до "Зеніту" у січні 2019 року. З того часу у складі команди провів 89 матчів, забив 6 голів і зробив 7 асистів. Тричі українець ставав чемпіоном країни, вигравав Кубок та двічі Суперкубок. Звісно, що можна назвати ці досягнення серйозними. Але в єврокубках були лише провали. І хіба не міг він в свої 30 років тоді підписати контракт з європейським клубом? Та й через свій перехід в "Зеніт" Ракицький позбувся місця в збірній України, яка без нього вийшла на чемпіонат Європи і дійшла до чвертьфіналу, вийшла в елітний раунд Ліги націй. І ось після того, як футболіст пожертвував місцем в національній команді, за першої нагоди "Зеніт" виставляє його за двері.

Ярослав Ракицький отримав те, що заслужив. Складно спрогнозувати, де він продовжить кар'єру. Але його ситуація з російським клубом мала б стати уроком для інших українців, які мріють про російські гроші.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...