"Слуги" хочуть згноїти за гратами героя оборони Маріуполя, бо той не оббрехав Порошенка: Турчинов закликав всіх допомогти зі збором застави для генерала Павловського

Справа громад закликає українців допомогти у зборі коштів для внесення застави за бойового генерала Ігоря Павловського. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів виконувач обов`язків Президента України, Голова Верховної Ради України у 2014 році, керівник Центрального штабу "Європейської Солідарності" Олександр Турчинов, зазначають Патріоти України.

"Громадська організація ГО Справа Громад організувала збір коштів, щоб викупити бойового генерала Ігоря Павловського, який вже четвертий місяць знаходиться в заручниках у "зеленого" режиму", - повідомив він.

"В той час, коли київські суди випускають за копійчані застави або і взагалі без них - корупціонерів, зрадників та заколотників, Ігорю Павловському, який мешкає з родиною в орендованій квартирі, виставили суму застави за сфабрикованою справою пів мільярда, яку "поблажливо" через три місяці зменшили до 18 млн. У ветерана війни, який отримав інвалідність під час бойових дій, немає таких коштів. Але я вірю, що ми можемо їх зібрати. Я вже зробив перерахунок на викуп Павловського і прошу всіх, хто з ним воював, кого він захищав у 2014 році, по можливості, підтримати генерала!" - закликав Турчинов і перепостив оголошення про збирання коштів від "Справи громад".

"Як себе поводить бидло-гопнік на районе? "Сссишиш, дядя...". Підстава гопніку не грає ролі - головне напасти, віджати, помститися просто так. Чьоткі пацанчікі з Кварталу марять сказати "ссссишиш..." Пороху, але все не виходить. Банкова нервує і бере заручників. Сєпари полонених - на подвал, а режим Зеленського своїх полонених катує судилищами, ув'язненнями і вимаганням грошей. Рівно два роки тому вони намагалися поламати генерала Дмитра Марченка. Зараз хочуть поламати генерала Ігора Павловського. Генерали не ламаються, Банкова через "продажних" суддів вимагає гроші. Рекет епохи Зеленського, він такий. Два роки тому ми в соцмережах разом зібрали 20 мільйонів (левову частку додав Петро Порошенко). Дмитро Марченко вийшов на волю, а міг два роки бачити загратоване небо. Від Павловського державний рекет спершу хотів півмільярда, сьогодні - 18 мільйонів гривень. Це величезні кошти для нас усіх, але... справа розсипеться і цю заставу повернуть. Ми витратимо її на добру і світлу благодійну справу (наприклад щось страшно-корисне подаруємо ЗСУ). Потім. А поки ми можемо разом витягнути з тюрми людину, якій мститься режим Зеленського. Скільки ми зберемо за тиждень? Скільки зможемо. Ясна річ свій внесок зробить і Петро Порошенко", - йдеться у зверненні "Справи громад".

Номер картки Приватбанку.

5169 3305 2158 3853

Для переказу з інших банків - за IBAN рахунком.

IBAN рахунок UA483052990000026000026201853

Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД

Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Призначення платежу:благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІБ!!!

Посилання на сторінку: https://spgr.org.ua/nashi-proekti/Pavlovskomu_volyu

Нагадаємо, 2 липня слідчі ДБР повідомили про підозру колишньому заступнику міністра оборони, голові правління ПрАТ "Кузня на Рибальському" та ще двом колишнім начальникам Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони.

Посадовців слідчі ДБР підозрюють у змові та організації поставок до армійських підрозділів протягом 2016-2018 років військової техніки низької якості. Йдеться про бойові катери та автомобілі невідкладної медичної допомоги, які не відповідали встановленим вимогам та не можуть використовуватися у Збройних Силах України. У підсумку такі дії посадовців завдали державі збитків на суму понад 475 млн гривень.

7 липня Печерський суд розглянув клопотання слідчих і задовольнив його в повному обсязі, обравши голові правління ПрАТ "Кузня на Рибальському" запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в сумі понад 443 млн гривень.

12 липня Печерський райсуд обрав запобіжний захід колишньому заступнику міністра оборони, генерал-лейтенанту Ігореві Павловському у вигляді арешту із запорукою в 475 млн грн.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...