"Слуги" недоторканні: Суд відправив під нічний домашній арешт екс-депутата від "Свободи" за бійку з чинним нардепом від "СН"

Сутичка сталася біля приміщення, де відбувалося засідання аграрного комітету, який почав розгляд законопроєкту про обіг земель сільськогосподарського призначення.

Олексій Кайда. Фото: Антикор.

Київський апеляційний суд відправив під нічний домашній арешт колишнього народного депутата із Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олексія Кайду, якого підозрюють у нападі на чинного народного депутата зі "Слуги народу" Андрія Богданця в кулуарах парламенту, повідомляють Патріоти України.

Запобіжний захід обрано до 12 лютого 2020 року. 12 грудня Печерський районний суд Києва відмовився задовольнити клопотання прокурора, який просив відправити Кайду під арешт. Натомість колишнього депутата відпустили на поруки.

За день до цього в стінах парламенту стався конфлікт між депутатом від "Слуги народу" Андрієм Богданцем та групою представників ВО "Свобода". Після цього парламентаря шпиталізували зі струсом мозку.

Сутичка сталася біля приміщення, де відбувалося засідання аграрного комітету, який почав розгляд законопроєкту про обіг земель сільськогосподарського призначення. Наразі "Свобода" виступає проти запровадження ринку землі. Поліція відкрила провадження за статтею 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча).

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

неділя, 5 травень 2024, 17:59

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...