"Слухаю себе і своє серце": Зрадниця Лорак "пояснила" причину свого мовчання про війну в Україні

Українка Ані Лорак, яка останні роки жила і працювала в Росії, а після 24 лютого вважала за краще мовчати про кровожерну війну, звернулася до шанувальників. Знаменитість розповіла, що мовчала, бо не хотіла бути використаною, передають Патріоти України.

"Одного разу я прочитала, що для того, щоб щось чути, потрібно спочатку помовчати. І це, мабуть, причина моєї відсутності. Я просто не хочу, щоб мене хтось використовував. Слухаючи себе і своє серце, мені стало зрозуміло, в якому напрямку мені потрібно йти".

Вона заявила, що її творчість - це про кохання, і вона планує дарувати цю любов слухачам.

Реакція соцмережі

  • "Чекаємо в Україні з благодійним концертом "во имя любви"
  • "Ніколи не коментував ваші публікації. Я дуже поважаю ваш талант, ваш неймовірний голос. Але мені дуже прикро, що ви не підтримали свій рідний народ, як це зробили Світлана Лобода, Барських, Брежнєва та інші... Вони не тільки словами, а й діями довели, що вони з українськими людьми. Ви, на жаль, цього не зробили. Мені шкода, що багато українців вже не почують на українських майданчиках"
  • "А про Україну нічого не хочеться сказати???"
  • "Прям бачу, як люди в зруйнованих будинках, в підвалах, а якщо будинок цілий, то без світла сидять, і чекають на новинки від сліпучої Ані Лорак. Вона ж нас любить і так намагається подарувати нам свою любов через пісні. А кліп у воєнний час в напівголому вигляді це так, для вогню, шоб зігрілися трохи її рідненькі українці"

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...