Слухали гімн СРСР і матюкалися: У Луцьку підлітки влаштували п'яний дебош (фото, відео)

У Луцьку група п'яних підлітків влаштувала дебош, слухаючи пісні СРСР, матюкаючись і чинячи опір співробітникам правоохоронних органів. Про це написав у Facebook волонтер руху "Самооборона Майдану - Волинь" Сергій Рижков, який разом із колегами намагався заспокоїти хлопців, повідомляють Патріоти України.

"А знаєте що тут робить "Самооборона"? Ми приїхали послухати з цими 16-річними хлопцями гімн Російський Федерації, "Катюшу", яка розквітала, і гімн СРСР із "Батяня комбат", які вони транслювали, виставивши колонку у вікно", – розповів він.

За словами Рижкова, на місце події прибули також патрульні, яких викликали сусіди, оскільки з 14:00 30 червня правопорушники кричали, пили, слухали голосно музику і показували дітям знизу статеві органи.

"Я обіцяю, прийду до кожного в бурсу, університет із тими АТОвцями, яких вони "мали на х**" (дослівно)", – обурився Рижков. У коментарях користувачі уточнили, що хлопці вчаться в ПТУ №6 Луцька, проте їхні прізвища невідомі.

Прокоментували інцидент і в прес-службі патрульної поліції Волинської області. "По прибуттю патрульні встановили, що в квартирі перебуває група осіб (хлопці у віці 16-18 років) з ознаками алкогольного сп'яніння, які нецензурно лаялися в бік поліцейських і сусідів. Підлітки не представлялися і не йшли на контакт", – розповіли правоохоронці.

"Особи також почали нецензурно лаятися на адресу Рижкова і представників "Самооборони", під час цього житель даної квартири вибіг (кинувся) на сходову площадку 6-го поверху з нецензурними вигуками до Рижкова", – поділилися в поліції.

Стало відомо, що підлітки влаштували дебошвдома у одного з них. Із дітьми і їх батьками провели виховну бесіду і склали протокол про правопорушення. "Претензій за результатами події ні в кого ні до кого немає", – зазначили правоохоронці.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...