Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Інцидент стався, коли чоловік слухав пісню, сидячи в своєму автомобілі. Одна з жінок зняла його на відео та звинуватила у підтримці фашизму. Ролик швидко поширився місцевими соціальними мережами та чатами.

Пенсіонер був змушений на відео вибачатися за "недостойну поведінку". Він пояснив, що пісня випадково потрапила до нього з флешки, яку йому записали близько 15 років тому. "Вона попалася суто випадково. Я ніколи не був проти свого уряду, я завжди ненавидів цей фашизм так само, як будь-який громадянин нашої країни. Вибачте, що так вийшло нерозумно. Прошу вибачення", - заявив чоловік у відеозверненні.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...