Служив своїй країні: Стали відомі подробиці суду над бійцем АТО в Італії і його останнє слово

З'явилися подробиці суду над колишньому нацгвардейцем Віталієм Маркивим, якого 12 липня в Італії засудили на 24 роки позбавлення волі, повідомляють Патріоти України.

Українського військового визнали винним у вбивстві італійського журналіста Андреа Рочеллі на Донбасі в 2014 році.

За даними місцевої преси, звинувачення просило для Марківа 17 років позбавлення волі, в той час як його адвокати наполягали на невинуватості підсудного.

Цього дня в залі суду не було вільних місць. Тут зібралися журналісти, активісти та небайдужі громадяни. Сам Марків перед оголошенням вироку заявив, що не вважає себе винним і вірить в італійське правосуддя. "Я солдат, який завжди служив своїй країні з честю", - сказав він.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...