"Смачна подорож вниз по Дніпру" та інші: Чим годуватимуть пасажирів у поїздах Intercity (фото, відео)

У поїздах Intercity тепер продаватимуть нові ланчбокси - будуть "смачна подорож вниз по Дніпру", "смачна подорож Гірняцьким краєм", "смачна подорож долинами Закарпаття", а також дитячий і вегетаріанський варіанти, повідомляють Патріоти України.

Оновлене харчування з'явиться в вагонах Інтерсіті+ вже 18 березня.

При створенні дитячих ланчбоксів особливу увагу приділили ігровий функції, щоб дитину можна було не тільки нагодувати, а й зайняти на час поїздки. У дорослих ланчбоксах акцент зроблений на стравах тих регіонів, якими слідує поїзд.

Як зазначив керівник клієнтського сервісу та комунікацій Олександр Шевченко, ціна ланчбоксів залишиться незмінною. Замовлення оновлених меню на сайті "Укрзалізниці" стане можливим трохи пізніше, доопрацювання будуть зроблені до квітня.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...