
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Представниця України 10-річна Софія Нерсесян із піснею "Мотанка" посіла друге місце на Дитячому Євробаченні 2025. Про це пише Суспільне, передають Патріоти України. Цьогоріч конкурс відбувся 13 грудня у Тбілісі, Грузії. За підсумками голосування журі т...
Влада Румунунії підтвердила виявлення прокази у двох масажисток. Як пише Reuters, вони працювали разом у спа-центрі міста Клуж. Це місто на північному заході країни, воно є другим за чисельністю населення містом Румунії, зазначають Патріоти України. У ...