
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
В одному з київських парків помітили люблячу пару — військового зі своєю коханою, які танцювали просто на вулиці без музики. Зворушливий кадр зафільмував та опублікував на своєму акаунті в Threads користувач Леонід Романюк, передають Патріоти України. ...
Увечері 14 грудня українець намагався прорватися через пункт пропуску "Порубне" в Чернівецькій області до Румунії. Про це повідомила Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України. Водієм виявився житель Львівської області 1992 року на...