Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
У Ковельському суді на Волині 13 лютого судитимуть священника УПЦ МП, який вдарив в обличчя рідну сестру загиблого воїна. Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України. "Отримав відповід...
У Польщі стався гучний скандал через священника, який побив собаку. Власниця тварини каже, що вона не впустила служителя церкви до будинку під час коляди і він накинувся на тварину. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України. Ін...