
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Експрем'єр-міністр України у 2005−2006 роках, ексміністр оборони Юрій Єхануров розповів, що його син Дмитро приєднався до Збройних сил України. Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода, передають Патріоти України. Журналістка Власта Лазур запитала Єх...
Дослідники з Лабораторії робототехніки та штучного інтелекту Китайського університету Гонконгу (CUHK) створили равликоподібниз роботів, які можуть співпрацювати один з одним у групі, щоб будувати конструкції та долати перешкоди, нездоланні поодинці, п...