
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Тисячі українських біженців в Ізраїлі можуть зіткнутися з ризиком депортації вже до кінця 2025 року, передають Патріоти України з посиланням на Haaretz. Наразі статус групового захисту, який дозволяв українцям легально жити і працювати в Ізраїлі з 2022...
Прислів'я: "Ми є то, що ми їмо має" виявляється має і нюхальний аспект. Кожен з нас має унікальний запах, це як відбиток пальця. На те, як ми пахнемо, впливають риси нашої особистості - від екстраверсії, домінування та невротизму, а також настрій і ста...