
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
В Європейському парламенті під час кінопоказу документальних фільмів про українських дітей у середу, 10 грудня, заплакала перекладачка 11-річного хлопця Романа, який вижив під час ракетного удару РФ по Вінниці. Про це у середу, 10 грудня, повідомило ви...
Пошуки 18-річного Джошуа Меддакса з американського штату Колорадо завершилися моторошним відкриттям лише через сім років. Підлітка, який у 2008 році просто вийшов на коротку прогулянку і не повернувся додому, виявили всередині димоходу за милю від його...