
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Експерти попереджають, що багато хто з нас робить деякі поширені помилки з опаленням взимку, які можуть призвести до збільшення наших рахунків, навіть якщо ми цього не усвідомлюємо, передають Патріоти України. На щастя, цих помилок можна уникнути, зеко...
За даними слідства, обвинувачена протягом 2023–2025 років повідомляла у чаті "Погода по місту Кременчук" про пересування військових ТЦК та поліції біля магазинів, ринку, вокзалу, дитсадка та інших локацій. Чат налічує понад 31 727 користувачів, передаю...