
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
У Перу 19-річна народила здорову дитину попри те, що вагітність розвивалась у печінці, а не у матці. Про унікальний випадок йдеться на сторінці лікарні, передають Патріоти України з посиланням на NV. Міністр охорони здоров’я Перу Луїс Кіроз Авілеса роз...
Через часті та тривалі вимкнення світла дедалі більше українців користуються генераторами. Пристрій дійсно допомагає забезпечити освітлення, тепло та роботу необхідної техніки. Та юристи нагадують, що генератор - це обладнання з підвищеною небезпекою, ...