
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Серед усіх алкогольних напоїв джин-тонік виявився найбільш «нешкідливим» для організму. Нутриціологи дійшли висновку, що цей коктейль є найкращим вибором завдяки своїй низькій калорійності та легкості метаболізму. Про це повідомило видання The Daily Ma...
Одеська обласна прокуратура оголосила підозру колишньому судді й подружжю, які, за даними слідства, можуть бути причетними до схеми незаконного переоформлення квартир померлих власників через підроблені документи й судові рішення. Про це 18 листопада п...