
Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Вручення повісток на вулиці працівниками ТЦК нерідко супроводжується скандалами. Однак не лише пакування людини в машину може вважатися порушенням закону. Напркилад, вручення повістки працівником ТЦК без форми також неправомірне. Детальніше про умови ...
В Україні продовжується війна та мобілізація, що поглиблює дефіцит робочої сили. Зокрема, проблему посилюють дезертирство, спроба уникнути мобілізації та обмеження граничного віку для служби, що серйозно впливає на обороноздатність, а також економічну ...