Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Адвокат АО "GRACERS" Станіслав Польовий розповів, що чоловіків призовного віку ставлять на облік не лише для мобілізації. Про це він сказав в інтерв'ю "РБК.Україна", передають Патріоти України. За його словами, з огляду на широкомасштабне вторгнення пи...
Мережу збурило відео, на якому жінка просить представників одного зі столичних спортклубів пустити у душ закладу військових, які їдуть у зону бойових дій. Як йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1" на каналі "1+1 Україна", працівники клубу на слова жінки ніб...