Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
Заступниця голови Київської міської державної адміністрації та депутатка від фракції «Удар» у Київраді Ганна Старостенко заявила, що очільник Деснянської РДА Максим Бахматов чинив на неї психологічний тиск, принижував честь і гідність та застосував фіз...
Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо 58-річної жінки, яка примушувала свою 96-річну матір просити милостиню. Про це повідомили у поліції та прокуратурі Одеської області, передають Патріоти України. За даними ...