Регулярне вживання кави перед сніданком може підвищити ризик діабету другого типу. До такого висновку прийшли дослідники Університету Бата, які попросили 29 добровольців випити міцну чорну каву після пробудження, передають Патріоти України.
З'ясувалося, що рівень цукру в їх крові був на 50% вище, ніж коли вони обходилися без кави. Вважається, що кофеїн в напої перешкоджає засвоєнню цукру м'язами.
"Можливо, людям варто почекати трохи пізніше або поки вони не почнуть працювати, щоб у них не було кофеїну в організмі, коли вони їдять сніданок, що містить вуглеводи і цукор", – зазначив старший автор дослідження Джеймс Беттс.
У історичному осередку Києво-Подолу, без дозволів розбирають історичну будівлю — Новий академічний корпус Києво-Могилянської академії, зведений у 1822 році. Про це повідомив дослідник історичної спадщини Дмитро Перов, передають Патріоти України. . За ...
Після того, як "Економічна правда" з посиланням на реєстр опублікувала матеріали справи щодо імовірного зв`язку м`ясного бізнесу Добкіних з країною-окупантом, із журналістами вийшли на зв`язок представники компанії Avesterra Group (нова назва Володимир...