Лікар-дієтолог Людмила Гончарова розповіла, що олів'є можна замінити простим салатом з запечених печериць, курячої грудки, огірків, зелені, середземноморських трав, присмачених оливковим маслом, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що одній страві не варто змішувати білки, жири і крохмаль - білки краще поєднувати з овочами. "Запечені печериці, запечена куряча грудка. Порізати. Додати огірочок, якусь зелень, оливкова олія, середземноморські трави", - сказала вона.
На Львівщині у будинку знайшли мертву жінку через два місяці після її смерті. Поряд із нею було п’ять котів, один з яких вижив. Про це йдеться у повідомленні на сторінці центру порятунку тварин, притулку та реабілітаційного центру «Домівка врятованих т...
У Вінницькій області затримали 26-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 15-річної дівчини. Про це 7 жовтня повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції України, передають Патріоти України. Як стверджують правоохоронці, фігура...