
Лікар-дієтолог Людмила Гончарова розповіла, що олів'є можна замінити простим салатом з запечених печериць, курячої грудки, огірків, зелені, середземноморських трав, присмачених оливковим маслом, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що одній страві не варто змішувати білки, жири і крохмаль - білки краще поєднувати з овочами. "Запечені печериці, запечена куряча грудка. Порізати. Додати огірочок, якусь зелень, оливкова олія, середземноморські трави", - сказала вона.
У 2025 році деяким громадянам Пенсійний фонд України (ПФУ) нараховує індивідуальні додаткові "вікові" виплати. Зокрема, у разі досягнення певного вікового рубежу та за умови низької пенсії, надається надбавка у 450 гривень. Це передбачено урядовою пост...
21-річний сумоїст з України Данило Явгусишин, який виступає під іменем Аонішікі Арата, переміг на турнірі Кюсю – одному з найпрестижніших і найважливіших для борців у цьому виді спорту. Про це пишуть Associated Press, Kyodo News та Japan Times, передаю...