Лікар-дієтолог Людмила Гончарова розповіла, що олів'є можна замінити простим салатом з запечених печериць, курячої грудки, огірків, зелені, середземноморських трав, присмачених оливковим маслом, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що одній страві не варто змішувати білки, жири і крохмаль - білки краще поєднувати з овочами. "Запечені печериці, запечена куряча грудка. Порізати. Додати огірочок, якусь зелень, оливкова олія, середземноморські трави", - сказала вона.
Археологи з Г’юстонського університету вперше успішно розкопали королівську гробницю в стародавньому місті Мая Караколь, розташованому в сучасних лісах Белізу. Гробниця, що належала Те Кааб Чаку — першому відомому правителю міста та засновнику королівс...
В Україні хочуть запровадити єдиний формат для індексації пенсійних виплат. Так, спеціальні пенсії більше не будуть прив'язані до зростання зарплат. Про це розповіла на YouTube-каналі "Що з економікою" міністерка соціальної політики Оксана Жолнович, пе...