Лікар-дієтолог Людмила Гончарова розповіла, що олів'є можна замінити простим салатом з запечених печериць, курячої грудки, огірків, зелені, середземноморських трав, присмачених оливковим маслом, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що одній страві не варто змішувати білки, жири і крохмаль - білки краще поєднувати з овочами. "Запечені печериці, запечена куряча грудка. Порізати. Додати огірочок, якусь зелень, оливкова олія, середземноморські трави", - сказала вона.
З 1 квітня в Україні запрацював електронний кабінет військово-лікарської комісії (ВЛК), що дозволить оформлювати висновки про придатність чи непридатність до служби в цифровому форматі. Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізаці...
Співробітники з двох різних похоронних бюро побилися прямо на вулиці через тіло чоловіка. Він загинув під час того, як прикрашав свій будинок. Про це повідомило видання Need To Know, передають Патріоти України. Це сталося у Вільяермосі, що розташоване ...