Лікар-дієтолог Людмила Гончарова розповіла, що олів'є можна замінити простим салатом з запечених печериць, курячої грудки, огірків, зелені, середземноморських трав, присмачених оливковим маслом, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що одній страві не варто змішувати білки, жири і крохмаль - білки краще поєднувати з овочами. "Запечені печериці, запечена куряча грудка. Порізати. Додати огірочок, якусь зелень, оливкова олія, середземноморські трави", - сказала вона.
Після ракетного удару російських військ по Білгороді-Дністровському на Одещині, внаслідок якого було зруйновано місцевий навчальний заклад, боксер Василь Ломаченко висловив співчуття, але не згадав у своєму зверненні країну-агресора. Це викликало широк...
Попри величезний прогрес у діагностиці та лікуванні раку, сучасний спосіб життя молодих людей може звести ці досягнення нанівець. За новими даними Cancer Research UK, кількість смертей від раку у Великій Британії зменшилася на понад 20% за останні 50 р...