Лікар-дієтолог Людмила Гончарова розповіла, що олів'є можна замінити простим салатом з запечених печериць, курячої грудки, огірків, зелені, середземноморських трав, присмачених оливковим маслом, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що одній страві не варто змішувати білки, жири і крохмаль - білки краще поєднувати з овочами. "Запечені печериці, запечена куряча грудка. Порізати. Додати огірочок, якусь зелень, оливкова олія, середземноморські трави", - сказала вона.
У мережі розгорівся скандал після публікації блогера Ігоря Лаченкова. У дописі він заявив, що волонтерка, засновниця Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська поширила таблицю з контактами українських виробників дронів, передають Патріоти України....
На Закарпатті, у ромському таборі у Великому Березному, стався збройний конфлікт із прикордонниками. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. За його словами, інцидент виник під час перевірки: військові підозрювали, що ро...