Журналісти шоу «Таємний агент», що на Новому каналі, провели експеримент і показали, з чого роблять ковбасу, передають Патріоти України.
Журналістка провела розслідування на невеличкому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і невеличкі ковбаски для пікніка, схожі на домашні. Продукція компанії реалізується в Черкасах та області.
За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Волошина, якого запросили на пост-шоу, в місті є лише один офіційний виробник ковбас. На підприємстві працюють дві сотні осіб, фірма виробляє понад 150 позицій і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів. Однак чи саме на це підприємство ходила журналістка, у програмі не йдеться.
Глядачам програми показали м'ясо, яке розморожується під обігрівачем, гнилі кишки та воду з кров’ю, яку додають у ковбасу.
Директор виробництва Роман по телефону повідомив, що ковбасу на підприємстві не роблять, лише фарш, однак інший таємний агент, влаштувавшись у той же цех довів, що таки роблять.
Втім ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, що стосуються виробника, аби міська влада вжила заходів. У коментарі місцевим ЗМІ чиновник зауважив, що ніяких документів йому ніхто не надавав.
Повне відео можна переглянути ТУТ.
Сезон ягід 2025 року в Україні виявився складним: через заморозки та інші погодні ризики фермери втратили близько 50% врожаю.. Про це йдеться в повідомленні проєкту EastFruit, передають Патріоти України. У своїй колонці на AgoTimes консультантка з агро...
У Великій Британії підліток, який вийшов із в'язниці в Дубаї три місяці тому, загинув унаслідок аварії в Тоттенхемі. Про це пише Unilad, передають Патріоти України. 19-річний Маркус Факана провів декілька місяців у в'язниці в Дубаї після того, як вступ...