Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

"Добре серце Міші зупинилося": У 38 років помер автор хітів "Танцюй зі мной повільно" та "Таку як є"

неділя, 7 грудень 2025, 20:29

У віці 38 років помер український співак, засновник популярного гурту ADAM Михайло Клименко, відомий своїми хітами "Повільно" і "Таку як є", інформують Патріоти України. . Нагадаємо, виконавець тривалий час перебував у комі через тяжку хворобу - тубер...

Гостре питання для кожного публічного чоловіка: Відома журналістка спитала ексміністра Кулебу, чому він не на фронті

неділя, 7 грудень 2025, 19:15

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що коли йому прийде повістка до війська - він тікати не буде. Про це він сказав в інтерв’ю Рандеву ведучій Яніні Соколовій, передають Патріоти України. "Я живу в Україні, і прийде повістк...