
Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 кг свинячих ребер
сіль, перець – за смаком
суміш для натирання:
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка гірчиця готова міцна
0,5 ч. ложки паприки
1 ст. ложка суміші трав для свинини
3 ст. ложка олії
Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.
Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.
Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!
Поточного року 31 грудня припадає на середу, відповідно, Новий рік - перший день січня 2026 року - четвер. І цей четвер буде звичайним робочим днем, а додаткових вихідних або перенесення робочих днів з нагоди свята не передбачається, передають Патріоти...
Про злочин стало відомо після того, як діти розповіли батькам, що відбувалося під час “занять”. Одна дитина повідомила про непристойні дії, інша, що він змушував її дивитися порнографічні відео. Про це написав генеральний прокурор Руслан Кравченко, пер...