Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

Візьміть на замітку! ТОП-5 ранкових напоїв, які тонізують навіть краще за каву

п’ятниця, 5 червень 2020, 8:53

Вода, чаї та смузі добре підійдуть для сніданку людям, які прагнуть знизити рівень споживаного кофеїну. На відміну від кави, ці альтернативні напої набагато м'якше діють на нервову систему, передають Патріоти України. Вода. Зневоднення організму є одні...

Коронавірус в Україні не відступає, кількість хворих знову зросла: Тривожна статистика МОЗ на 5 червня (карта)

п’ятниця, 5 червень 2020, 8:37

В Україні станом на п'ятницю, 5 червня, офіційно підтверджено 25 963 випадки зараження коронавірусом нового типу. З них 553 було виявлено за минулу добу. Водночас кількість смертей від COVID-19 у країні досягла 762 (+15 за добу), тоді як видужати від з...