Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

Нагороджений медаллю "За бездоганну службу": Що відомо про поліцейського, який влаштував стрілянину в метро Харкова (фото)

четвер, 14 листопад 2019, 12:44

Після стрілянини на «Науковій» Андрію К. може загрожувати покарання аж до довічного терміну. Поліцейський, який влаштував стрілянину на станції метро «Наукова» в Харкові, в серпні цього року був нагороджений медаллю «За бездоганну службу» III ступеня, ...

Хіти тижня. "Яблуко від яблуні...": Зіркова українська співачка показала фото своєї мами

четвер, 14 листопад 2019, 10:00

Мама співачки Лідія Петрівна так само займалася вокалом... «Моє сонечко, моя мама! Я вітаю тебе з днем твого народження і, будь ласка, залишайся такою ж красивою і такою веселою, яка ти є. А все інше ми влаштуємо», - написала Каменських.