Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

Ринок праці в Польщі здивує? Ось до чого готуватися українцям у 2026 році

вівторок, 9 грудень 2025, 12:28

У 2026 році ринок праці Польщі залишатиметься відкритим для іноземних працівників, зокрема українців, але з кількома важливими змінами. Новини.LIVE з'ясовували, наскільки ці зміни допоможуть нашим громадянам працевлаштуватися у сусідній країні, передаю...

Лічильник газу: Українцям пояснили, коли робити повірку та хто за це платить

вівторок, 9 грудень 2025, 12:10

Регулярна повірка газових лічильників - це не формальність, а необхідна перевірка точності роботи приладу, який щодня фіксує обсяг спожитого газу. З часом будь-який лічильник може давати похибку через вплив температури, вібрацій та інших факторів. Саме...