
Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 кг свинячих ребер
сіль, перець – за смаком
суміш для натирання:
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка гірчиця готова міцна
0,5 ч. ложки паприки
1 ст. ложка суміші трав для свинини
3 ст. ложка олії
Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.
Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.
Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!
Посолка України в Болгарії Олеся Ілащук закликала утриматися від спекуляцій і політичних трактувань у справі щодо затримання її сина та дочекатися офіційних правових висновків. Відповідну заяву Ілащук зробила в коментарі «Укрінформу», повідомляють Патр...
У Дніпрі під час виконання аварійно-відновлювальних робіт бригадою Підприємства з експлуатації енергетичних мереж "ЦЕК" (ПЕЕМ "ЦЕК") мешканці будинків на вулиці Академіка Янгеля напали на енергетиків. Про це повідомила пресслужба енергокомпанії у Faceb...