Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

На Кіровоградщині чоловік відмовився від повістки й не прийшов до ТЦК: Як його покарали

вівторок, 16 вересень 2025, 0:30

Житель Кіровоградщини не схотів отримувати повістку й не з'явився до військкомату. За вчинене його притягнули до кримінальної відповідальності. Про це йдеться у вироку, який Вільшанський районний суд Кіровоградської області ухвалив 9 вересня, передают...

Доплати до пенсії можуть отримати не тільки пенсіонери, а і їх родичі: Кого стосується

понеділок, 15 вересень 2025, 23:56

У той час, як у частини пенсіонерів виплати з 1 вересня зросли, у 2025 році для окремих категорій громадян України передбачено спеціальні доплати до пенсійних виплат. При цьому частину таких надбавок можуть отримувати й родичі у випадку смерті пенсіоне...