
Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 кг свинячих ребер
сіль, перець – за смаком
суміш для натирання:
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка гірчиця готова міцна
0,5 ч. ложки паприки
1 ст. ложка суміші трав для свинини
3 ст. ложка олії
Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.
Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.
Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!
У віці 38 років помер український співак, засновник популярного гурту ADAM Михайло Клименко, відомий своїми хітами "Повільно" і "Таку як є", інформують Патріоти України. . Нагадаємо, виконавець тривалий час перебував у комі через тяжку хворобу - тубер...
Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що коли йому прийде повістка до війська - він тікати не буде. Про це він сказав в інтерв’ю Рандеву ведучій Яніні Соколовій, передають Патріоти України. "Я живу в Україні, і прийде повістк...