Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

Не все пропало: В "Укренерго" озвучили фактори, які можуть скоротити графіки відключень

середа, 10 грудень 2025, 23:55

Після восьмої масованої російської атаки на енергосистему України ситуація залишається складною, але контрольованою. Про це заявив глава правління "Укренерго" Віталій Зайченко в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. За його слов...

Перша країна у світі заборонила соцмережі для дітей, однак усе виявилось не так просто

середа, 10 грудень 2025, 23:40

Австралія стала першою країною у світі, яка повністю заборонила користування соцмережами для дітей до 16 років. Про це 9 грудня повідомила The Guardian, передають Патріоти України. . Нововведення набуде чинності в середу, 10 грудня. Воно зобов'язує со...