
Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 кг свинячих ребер
сіль, перець – за смаком
суміш для натирання:
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка гірчиця готова міцна
0,5 ч. ложки паприки
1 ст. ложка суміші трав для свинини
3 ст. ложка олії
Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.
Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.
Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!
Менш ніж за 3 останні місяці оператор мобільного зв'язку "Київстар" вже тричі підвищив вартість своїх послуг за деякими тарифами. Інший оператор, Vodafone, вчинив дещо інакше, передають Патріоти України. Так, як свідчить повідомлення на сайті компанії ...
З травня 2025 року "Радіо Свобода" зафіксувало понад 100 атак на залізничну інфраструктуру України - більше ніж удвічі перевищує загальну кількість ударів за 2023 та 2024 роки разом, передають Патріоти України. Схід країни, який нині є основним напрямк...