Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 кг свинячих ребер
сіль, перець – за смаком
суміш для натирання:
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка гірчиця готова міцна
0,5 ч. ложки паприки
1 ст. ложка суміші трав для свинини
3 ст. ложка олії
Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.
Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.
Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!
НЕК "Укренерго" поки не планує вводити графіки погодинних відключень електроенергії для населення. Про це повідомив голова правління компанії Віталій Зайченко у коментарі "Укрінформу", передають Патріоти України. За його словами, аварійні відключення с...
Громадяни, які були змушені виїхати зі своїх осель через війну, можуть отримати грошову допомогу на підготовку до опалювального сезону 2025/2026 року. Домогосподарствам нададуть кошти на придбання твердого палива по 15 тис. грн. Про це повідомляє пресс...