Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

А ви це знали? Частина українів має право на дві пенсії: Чи можна отримувати обидві і яку вигідніше вибрати

понеділок, 13 жовтень 2025, 23:58

У той час, як пенсії в Україні проіндексували не всім, у Пенсійному фонді України пояснили, що деякі громадяни можуть одночасно мати право на дві пенсії - за віком та по інвалідності. Однак отримувати дозволяється лише одну з них, і остаточне рішення п...

Новачок за кермом? Ось авто, які зроблять водіння простим і безпечним»

понеділок, 13 жовтень 2025, 23:39

Початок водійського шляху завжди пов’язаний з хвилюванням та страхом помилок. Вибір першого авто має значення: воно повинно бути маневреним, безпечним, економним та простим у керуванні, передають Патріоти України. ТОП авто для водіїв-початківців:. Пора...