Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

"Русские свиньи, вам тут не рады": У Тбілісі вимагають вигнати збірну РФ з фехтування (відео)

неділя, 27 липень 2025, 16:42

Біля Олімпійського палацу спорту в Тбілісі, де з 22 по 30 липня проходить чемпіонат світу з фехтування, розгортається акція протесту. Місцеві жителі та українці, які проживають у Грузії, вийшли на вулиці з плакатами та гаслами, засуджуючи допуск предст...

"А ви їдьте в Маріуполь відпочиньте!": Російська блогерка влаштувала істерику через відмову в шенгенській візі та обізвала українців "довбо*обами"

неділя, 27 липень 2025, 16:15

"Мене зараз знудить, мені щойно відмовили в подачі Шенгену, тому що у мене паспорт РФ", – написала Ведернікова з обуренням, на яке спалахнула реакція соцмережі. Її слова викликали хвилю обурення серед тих, для кого російське громадянство не просто штам...