
Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 кг свинячих ребер
сіль, перець – за смаком
суміш для натирання:
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка гірчиця готова міцна
0,5 ч. ложки паприки
1 ст. ложка суміші трав для свинини
3 ст. ложка олії
Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.
Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.
Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!
У 2025 році деяким громадянам Пенсійний фонд України (ПФУ) нараховує індивідуальні додаткові "вікові" виплати. Зокрема, у разі досягнення певного вікового рубежу та за умови низької пенсії, надається надбавка у 450 гривень. Це передбачено урядовою пост...
21-річний сумоїст з України Данило Явгусишин, який виступає під іменем Аонішікі Арата, переміг на турнірі Кюсю – одному з найпрестижніших і найважливіших для борців у цьому виді спорту. Про це пишуть Associated Press, Kyodo News та Japan Times, передаю...