Смачного на Великдень від закарпатських господинь: Ребра в духовці

Закарпаття завжди вражає. Горами, своєю європейскістю, смачною кавою і дуже смачними стравами.


Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Ребра в духовці

Вам знадобиться:

1 кг свинячих ребер

сіль, перець – за смаком

суміш для натирання:

1 ст. ложка меду

1 ст. ложка гірчиця готова міцна

0,5 ч. ложки паприки

1 ст. ложка суміші трав для свинини

3 ст. ложка олії

Ребра підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, поперчити і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв під кришкою. Воді дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.

Приготувати суміш для натирання (з розрахунку 100 г на 1 кг ребер). Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до +1600С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Зробити так кілька разів, й коли вони стануть рум'яними з усіх сторін, подавати на стіл!

Це стало сенсацією! У Польщі чоловік випадково знайшов у підвалі покинутого будинку таємний вхід до ядерного бункера часів Холодної війни

субота, 8 листопад 2025, 10:56

Користувач соцмережі Reddit знайшов під закинутим будинком у Польщі ядерний бункер. Ймовірно, це підвал 1980-х років. Допис користувач опублікував 5 листопада. Знахідку виявили у невеликому польському містечку, передають Патріоти України. Місцевий жите...

Бережіть голови! На вихідних Землю накриє потужна магнітна буря

субота, 8 листопад 2025, 10:24

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 8-9 листопада 2025 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США, . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексо...