Так, на початку експерименту добровольці виконували двотижневий режим харчування з великою кількістю жирів й вуглеводів. Потім учасники переходили на один з трьох різновидів лікувальної дієти: з низьким вмістом жирів, з помірним вмістом жирів або дієти з додаванням одного авокадо на день. Через п'ять тижнів люди, які вживали авокадо, мали найнижчий рівень ліпопротеїнів низької щільності серед усіх учасників дослідження. "Поганим" холестерином називають пов'язаний з ліпопротеїнами низької щільності (ЛПНЩ) холестерин.
Дружина українського боксера Олександра Усика Катерина 1 серпня в Instagram Stories опублікувала відео за участі чоловіка і їхньої доньки Марії, передають Патріоти України. . У ролику Катерина Усик показала, як боксер іграшковим пилососом нібито чисти...
Солдат Третьої штурмової, Герой України Андрій Сергієнко з позивним «2.0» розповів, як у Києві його зупинили працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Історією військовий, який на фронті втратив обидві ноги, поділився у ...