
Так, на початку експерименту добровольці виконували двотижневий режим харчування з великою кількістю жирів й вуглеводів. Потім учасники переходили на один з трьох різновидів лікувальної дієти: з низьким вмістом жирів, з помірним вмістом жирів або дієти з додаванням одного авокадо на день. Через п'ять тижнів люди, які вживали авокадо, мали найнижчий рівень ліпопротеїнів низької щільності серед усіх учасників дослідження. "Поганим" холестерином називають пов'язаний з ліпопротеїнами низької щільності (ЛПНЩ) холестерин.
Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...
Відразу в кількох регіонах України у неділю, 2 листопада очікується густий туман. У зв'язку з цим оголошено жовтий рівень небезпеки. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України. . За даними ДСНС, у ніч на 2 ли...