Так, на початку експерименту добровольці виконували двотижневий режим харчування з великою кількістю жирів й вуглеводів. Потім учасники переходили на один з трьох різновидів лікувальної дієти: з низьким вмістом жирів, з помірним вмістом жирів або дієти з додаванням одного авокадо на день. Через п'ять тижнів люди, які вживали авокадо, мали найнижчий рівень ліпопротеїнів низької щільності серед усіх учасників дослідження. "Поганим" холестерином називають пов'язаний з ліпопротеїнами низької щільності (ЛПНЩ) холестерин.
Сьогодні смартфон став безальтернативним помічником у справах і спілкуванні, однак саме через нього українці дедалі частіше потрапляють у тенета телефонних шахраїв. Правоохоронці працюють над протидією, проте загроза все ще залишається високою. Про те,...
Національний банк прогнозує зниження економічного зростання до 3,1% з 3,6%, що може вплинути на українську економіку. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів економіст Олег Устенко, передають Патріоти України. Експерт додав, що пів відсотка в українській ...