Так, на початку експерименту добровольці виконували двотижневий режим харчування з великою кількістю жирів й вуглеводів. Потім учасники переходили на один з трьох різновидів лікувальної дієти: з низьким вмістом жирів, з помірним вмістом жирів або дієти з додаванням одного авокадо на день. Через п'ять тижнів люди, які вживали авокадо, мали найнижчий рівень ліпопротеїнів низької щільності серед усіх учасників дослідження. "Поганим" холестерином називають пов'язаний з ліпопротеїнами низької щільності (ЛПНЩ) холестерин.
У Хмельницькій області двоє чоловіків жорстоко зґвалтували неповнолітню дівчину. Про це повідомила регіональна прокуратура в суботу, 13 вересня. Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури, передають Патріоти України. «Подія сталася ...
Літак, який летів із Росії в Туніс, здійснив екстрене приземлення в аеропорту польського міста Катовіце 10 вересня через розгерметизацію кабіни. Про це повідомляє видання InPoland, передають Патріоти України. Борт туніської авіакомпанії Nouvelair викон...