
Так, на початку експерименту добровольці виконували двотижневий режим харчування з великою кількістю жирів й вуглеводів. Потім учасники переходили на один з трьох різновидів лікувальної дієти: з низьким вмістом жирів, з помірним вмістом жирів або дієти з додаванням одного авокадо на день. Через п'ять тижнів люди, які вживали авокадо, мали найнижчий рівень ліпопротеїнів низької щільності серед усіх учасників дослідження. "Поганим" холестерином називають пов'язаний з ліпопротеїнами низької щільності (ЛПНЩ) холестерин.
Видатна пірнальниця на цих змаганнях, що відбулися у Карибському морі, обставила найближчу конкурентку більше ніж на 20 м. Українка Катерина Садурська знову підняла планку, пірнувши на 86 метрів без ласт на змаганнях Blue Element у Домініці, передають ...
Держава гарантує додаткові соціальні гарантії пенсіонерам, які отримали звання ветерана праці. Цей статус надається громадянам з великим стажем, передають Патріоти України. Про те, хто може отримати статус "ветерана праці" та які пільги зможуть отримат...