Смак шостого президента України: Пінгвіни у Верховній Раді, шаурма, гола дівчина в метро. Якими картинами Зеленський прикрасив Банкову (фотофакти)

Президент України Володимир Зеленський вибрав для свого офісу картини сучасних українських художників. Фотографії їх опублікувала в своєму Facebook замдиректора музею історії Києва Тетяна Костенко, зазначають Патріоти України.

Для президентського офісу вибір їх вельми специфічний, характеризує експерт.Серед них і зображення пінгвінів в Верховній раді, і гола дівчина в метро, і бабусі на гіробордах і з мішками на спинах, і зображення сучасного міста з вивіскою "Шаурма".
Звертає на себе увагу і фото з приймальні президента, де на столику стоїть фігурка "Ждуна".

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...