Ресторатор Євген Клопотенко вирішив здивувати українців оригінальним рецептом ковбасок, які він замість м'яса начинив картоплею, звареною в "мундирі". Покрокове приготування страви кулінар дав на своєму особистому сайті, передають Патріоти України.
Відваріть картоплю в мундирі, дайте їй охолонути і почистіть.
Наріжте сало невеликими кубиками і відправте його на сковороду, розтопивши до стану м'яких шкварок. Приберіть їх зі сковороди, а на смальці, який вийшов підсмажте порізані цибулю і часник.
Картоплю пропустіть через м'ясорубку або потовчіть, додайте шкварки з цибулею і часником, додайте сіль і перець за смаком, а також мелений лавровий лист. Всю масу ретельно перемішайте.
Тепер наповніть кишки підготовленою масою, сформувавши ковбаски приблизною довжиною 12-15 см. Після візьміть дерев'яну зубочистку і в кожну ковбаску проткніть в декількох місцях.
Викладіть ковбаски на деко, застелене пергаментним папером і змащене соняшниковою олією, і запікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавайте ковбаски гарячими і зі сметаною.
В Іспанії «обвалився» гірськолижний підйомник, внаслідок чого десятки людей отримали поранення. Наразі відомо про щонайменше 30 постраждалих. Про це пише Sky News, передають Патріоти України. Інцидент стався на крісельному підйомнику на гірськолижному ...
Близько 8.5 млн гривень з державного бюджету України у 2023-2024 роках отримав гімнаст Ілля Ковтун та його тренерка Ірина Горбачева. Про це інформує Base of Ukrainian sports, передають Патріоти України. Зазначається, що в зазначену вище суму входять ли...