
Ресторатор Євген Клопотенко вирішив здивувати українців оригінальним рецептом ковбасок, які він замість м'яса начинив картоплею, звареною в "мундирі". Покрокове приготування страви кулінар дав на своєму особистому сайті, передають Патріоти України.

Відваріть картоплю в мундирі, дайте їй охолонути і почистіть.
Наріжте сало невеликими кубиками і відправте його на сковороду, розтопивши до стану м'яких шкварок. Приберіть їх зі сковороди, а на смальці, який вийшов підсмажте порізані цибулю і часник.
Картоплю пропустіть через м'ясорубку або потовчіть, додайте шкварки з цибулею і часником, додайте сіль і перець за смаком, а також мелений лавровий лист. Всю масу ретельно перемішайте.
Тепер наповніть кишки підготовленою масою, сформувавши ковбаски приблизною довжиною 12-15 см. Після візьміть дерев'яну зубочистку і в кожну ковбаску проткніть в декількох місцях.
Викладіть ковбаски на деко, застелене пергаментним папером і змащене соняшниковою олією, і запікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавайте ковбаски гарячими і зі сметаною.
У Чернівецькому ліцеї №5 «Оріяна» вчителька географії під час уроку, коли учень попросив перейти на українську мову, назвала його «скотиною». Інцидент відбувся, коли педагогиня розмовляла з класом російською мовою, попри державну вимогу щодо українсько...
Перед настанням зими, яка, за прогнозами експертів, буде дуже нелегкою для багатьох українців, в деяких громадах вирішили виділити гроші на допомогу громадянам, передають Патріоти України. Зокрема, у Волноваській громаді в Донецькій області пенсіонери ...