Ресторатор Євген Клопотенко вирішив здивувати українців оригінальним рецептом ковбасок, які він замість м'яса начинив картоплею, звареною в "мундирі". Покрокове приготування страви кулінар дав на своєму особистому сайті, передають Патріоти України.
Відваріть картоплю в мундирі, дайте їй охолонути і почистіть.
Наріжте сало невеликими кубиками і відправте його на сковороду, розтопивши до стану м'яких шкварок. Приберіть їх зі сковороди, а на смальці, який вийшов підсмажте порізані цибулю і часник.
Картоплю пропустіть через м'ясорубку або потовчіть, додайте шкварки з цибулею і часником, додайте сіль і перець за смаком, а також мелений лавровий лист. Всю масу ретельно перемішайте.
Тепер наповніть кишки підготовленою масою, сформувавши ковбаски приблизною довжиною 12-15 см. Після візьміть дерев'яну зубочистку і в кожну ковбаску проткніть в декількох місцях.
Викладіть ковбаски на деко, застелене пергаментним папером і змащене соняшниковою олією, і запікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавайте ковбаски гарячими і зі сметаною.
Підполковник Роман Ковальов заявив, що відмовляється від ордену Богдана Хмельницького III ступеня на знак протесту проти санкцій, запроваджених щодо колишнього позаштатного радника голови Офісу президента Олексія Арестовича. Про це він написав на своїй...
Під час святкування дня народження в приміщенні Каразінського університету співробітник вишу заколов колегу. Про обставини злочину йдеться у вироку суду від 25 квітня 2025 року, передають Патріоти України. За даними слідства, 18 вересня 2018 року обвин...