Вчені з’ясували, що ферментовані продукти дозволяють захистити здоров’я серця і судин і продовжити життя. З цим чудово справляється популярна корейська закуска кімчі - квашена капуста в гострих спеціях, передають Патріоти України.
«Страва кімчі може похвалитися широким спектром переваг для здоров’я і може бути особливо ефективною, коли мова йде про зниження холестерину і зниження інсулінорезистентності — ключового фактора розвитку діабету», — зазначили фахівці.
Екперти провели експеримент, у якому 21 доброволець у переддіабетному стані протягом восьми тижнів щодня вживав свіжу або ферментовану кімчі. Ті, хто їв закуску у ферментованому вигляді, відчули сприятливий ефект: у них знизилися інсулінорезистентність, рівень кров’яного тиску і маса тіла.
У середу, 8 жовтня Кабінет міністрів України ухвалив постанову, яка дозволить подружжю, яке не має неповнолітніх дітей, розлучитися онлайн в застосунку "Дія". Про це повідомляє прем'єр-міністерка Юлія Свириденко, передають Патріоти України. "Розлучитис...
Син покійного легендарного канадського боксера Артуро Гатті - Артуро Гатті-молодший - помер у віці 17 років. Його тіло виявили у квартирі в Мексиці, де він проживав разом із матір'ю Амандою Родрігес, повідомляє журнал The Ring, передають Патріоти Укра...