Вчені з’ясували, що ферментовані продукти дозволяють захистити здоров’я серця і судин і продовжити життя. З цим чудово справляється популярна корейська закуска кімчі - квашена капуста в гострих спеціях, передають Патріоти України.
«Страва кімчі може похвалитися широким спектром переваг для здоров’я і може бути особливо ефективною, коли мова йде про зниження холестерину і зниження інсулінорезистентності — ключового фактора розвитку діабету», — зазначили фахівці.
Екперти провели експеримент, у якому 21 доброволець у переддіабетному стані протягом восьми тижнів щодня вживав свіжу або ферментовану кімчі. Ті, хто їв закуску у ферментованому вигляді, відчули сприятливий ефект: у них знизилися інсулінорезистентність, рівень кров’яного тиску і маса тіла.
Дехто з українців має право на отримання двох пенсій одночасно – мова йде про осіб з інвалідністю, які доглядають за іншими, або втратили годувальника. Щоб оформити таку допомогу, потрібно особисто звернутися до Пенсійного фонду або органу соцзахисту з...
Застосунок для військовозобов'язаних "Резерв+" останнім часом зазнав значних змін, які полегшили тягар бюрократичних процедур. А невдовзі у застосунку всі повідомлення від ТЦК будуть взагалі відображатись миттєво. Про це в етері Телемарафону повідомила...