"Смердить русскім міром": У Криму б'ють на сполох через сміттєвий колапс

В окупованому Криму жителі Ялти скаржаться на серйозні проблеми зі сміттям у місті.

"Шановна адміністрація Ялти – зробіть будь ласка що-небудь зі сміттєвими баками на набережній! Були на День міста – смерділо на десять метрів. Просто жах!" – цитує скарги блогер Кримський бандерівець у Twitter.

"Хіба не можна щось придумати? Перенести в інше місце або на худий кінець чимось закрити це в самому центрі набережної! Були в Ялті 2011 і 2013 році – не пригадаю, щоб таке було на набережній!" – повідомила туристка.

"Крим. Понаїхавші скаржаться, що на набережній Ялти тепер смердить русскім міром, чого до окупації не спостерігалося", – резюмував Кримський бандерівець.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...