Смерть 6-річної Мирослави Третяк на Харківщині: Суд визнав винним 13-річного хлопця та оголосив вирок

Вовчанський райсуд Харківської області визнав винним 13-річного хлопця у вбивстві 6-річної дівчинки Мирослави із селища Старий Салтів Харківської області. Хлопця на три роки відправили до навчально-виховної установи для дітей і підлітків. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора, передають Патріоти України.

Прокурори у суді довели, що саме 13-річний хлопець вбив 6-річну дівчинку. Суд визнав підлітка винним. "У зв’язку з тим, що неповнолітній не досяг віку кримінальної відповідальності, відповідно до вимог КПК України до нього можливо застосувати лише примусові заходи виховного характеру", - йдеться у повідомленні.

Засуджений за вбивство три роки відбуватиме у спеціальній навчально-виховній установі для дітей і підлітків. Нагадаємо, у липні 2021 року в селищі Старий Салтів Харківської області у занедбаному будинку знайшли тіло 6-річної дівчинки з ознаками насильницької смерті. У вбивстві звинуватили 13-річного підлітка Богдана, який виявився сусідом дівчинки.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...