Смерть близької людини: Адвокат розповів, що змусило Єфремова сісти п'яним за кермо

В той злощасний вечір артист вже відпочивав, коли йому подзвонили з проханням про допомогу.

Михайло Єфремов. Фото: скріншот з відео.

Російський артист театру і кіно Михайло Єфремов був змушений сісти за кермо своєї машини в стані алкогольного сп'яніння в понеділок, 8 червня. Про подробиці інциденту розповів адвокат актора Ельман Пашаєв, повідомляють Патріоти України, посилаючись на "Стархіт".

Михайло Єфремов був пригнічений і засмучений смертю близької людини. Саме тому він вирішив негайно їхати на допомогу після дзвінка з проханням. Ельман Пашаєв відповів на питання журналістів, чи дійсно в день резонансної аварії у Єфремова помер приятель. "Так, йому подзвонили", - пояснив адвокат Єфремова.

Він розповів, що в той злощасний вечір артист вже відпочивав, коли йому подзвонили з проханням про допомогу. Пашаєв охарактеризував Єфремова як добродушну і безвідмовну людину. "Тим більше таке горе, смерть близької людини", - поділився адвокат артиста. Таким чином, Єфремов просто не зміг відмовити в допомозі і був пригнічений смертю приятеля. Після дзвінка з проханням в терміновому порядку приїхати і допомогти, - актор тут же, не замислюючись, поїхав на допомогу. За словами Пашаєва, Єфремов ніколи не їздив за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...