Смерть чоловіка після візиту до ТЦК на Тернопільщині: Сусіди звернули увагу на дивні обставини

Поліція Тернопільщини розслідує загадкову смерть 49-річного місцевого мешканця, який був доправлений непритомним до лікарні з ТЦК міста Бучач. Як офіційно повідомила пресслужба ГУ НП в Тернопільській області, за попередніми даними, медики діагностували у чоловіка епілепсію, передають Патріоти України.

"Під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень і слідів насильницької смерті не було виявлено. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу", – повідомила поліція Тернопільщини.

Також поліцейські зазначили, що відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з приміткою "Природна смерть".

Як з’ясував ТСН.ua, померлий був мешканцем села Медведівці на Тернопільщині та останнім часом жив тут один. "Два роки тому цей мешканець отримав повістку, проходив медичну комісію. У нього була епілепсія, його повернули додому. Як він знов опинився в ТЦК – цього я не знаю. Всі ми чекаємо на висновки судової експертизи", – розповіла староста села Медведівці Галина Бабій.

Староста села додала, що у вересні 2024 року цей чоловік міг би святкувати 50-річний ювілей. Своєю чергою в міській раді міста Бучач додали, що вчора односельці померлого приїхали протестувати в центрі міста – для багатьох ця смерть стала справжньою загадкою.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...