Смерть, достойна скреп: У Росії чоловік подавився салом в темряві і помер

У Росії 56-річний москвич подавився салом і помер. Про це повідомляє Московський комсомолець, передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, близько 19:00 чоловік заходився вечеряти в своїй кімнаті. Почавши їсти великий шматок сала, чоловік став задихатися. З сусідньої кімнати прибігли родичі потерпілого, однак надати першу допомогу їм не вдалося, так як шматок застряг глибоко в горлі.

Прибулим на місце медикам довелося витягувати об’ємний шматок за допомогою спеціальних інструментів. Слід відзначити, що робити це їм довелося в темряві, так як в кімнаті перегоріла лампочка. Поки лікарі працювали, рідні світили настільною лампою і ліхтариком. Врятувати чоловіка не вдалося. Медики констатували смерть від удушення.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...