Смерть, гідна "премії Дарвіна": Окупантові відірвало голову... гілкою дерева.

Українські захисники щодня і невтомно ліквідовують російських окупантів. Але є окремий різновид загарбників, яких можна занести до категорії "Премія Дарвіна", адже вони феєрично самоліквідовуються. Одним із них став Мормоєв Сергій Будаєвич із Бурятії. Про безглузду смерть окупанта розповів автор Telegram-каналу "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

Що забув бурят на українській землі – невідомо, але він вчинив правильно, самоліквідувавшись на Донецькому напрямку. Військовослужбовець 5-ї окремої танкової бригади (в/ч 46108, Улан-Уде) сержант Мормоєв Сергій Будаєвич отримав наказ доправити вночі особовий склад на позиції. Завантажившись в "Урал" 4320, група окупантів вирушила до вказаної точки.

Щоб не видати свою вантажівку, водій рухався лісосмугою з вимкненими фарами. А оскільки у нічний час видимість надзвичайно низька, Мормоєв висунув голову з кабіни, щоб краще бачити, куди їде. Та раптом машина провалилася в яр і поїхала з великою швидкістю. Окупант не спам'ятався, як його шию затиснуло гілкою дерева і відірвало голову. Смерть настала миттєво. Так українська лісова гільйотина збільшила статистику втрат армії окупантів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...