Смерть на знімальному майданчику: Батьки Галини Гатчинз вимагають покарати винних

Батьки випадково вбитої на знімальному майданчику у США українки Галини Гатчинз вимагають покарати винних у трагедії. Про це пише британська газета The Sun, передають Патріоти України.

Друзі родини розповіли, що батьки Анатолій і Ольга Андросовичі, які живуть в Україні, вбиті горем. "Сім'я сумує, але водночас вони вимагають відповідей. Якщо хтось припустився помилки, то йому доведеться заплатити за це. Вони просто не розуміють, як могло статися щось подібне, коли мали дотримуватися заходів безпеки", — розповів друг сім'ї з України.

Він додав, що батьки Галини намагаються поїхати в США, але у матері загиблої немає необхідних для цього документів. Водночас, за даними видання, керівництво кіностудії, яка знімала фільм "Іржа", побоюється великого судового позову з боку сім'ї Андросович, якщо з'ясується, що смерті українки можна було уникнути.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...