Смерть Шинейд О'Коннор: Поліція назвала офіційну причину трагедії

Через майже пів року після смерті всесвітньо відомої співачки Шинейд О'Коннор стала відома причина її загибелі. Як повідомляє Королівський суд Саутворку, після розтину було встановлено, що 56-річна виконавиця померла "внаслідок природніх причин". Про це пише Мetro, передають Патріоти України.

Наразі відповідні органи припинили розслідування. До слова, Шинейд О'Коннор була однією з найвідоміших вокалісток 1990-х. Загалом вона випустила 10 студійних альбомів, а її кавер на пісню Nothing Compares 2U приніс їй світове визнання.

Зазначимо, про смерть легендарної ірландської співачки Шинейд О'Коннор стало відомо 26 липня 2023 року. Тоді сумну звістку повідомила її родина. Близькі музикантки були надто спустошеними, тому попросили "приватності".

Також відомо, що Шинейд О'Коннор мала проблеми з психікою, змінювала ім'я, намагалася накласти на себе руки та була наркозалежною. Її психічний стан значно погіршився після втрати свого 17-річного сина. Хлопець наклав на себе руки за півтора роки до загибелі своєї мами. Після смерті сина у артистки залишилося ще троє дітей.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...