Смерть від "Нової Іспанки" шириться світом: Відкрито рахунок померлих від коронавірусу поза межами Китаю

На Філіппінах 44-річний чоловік помер від коронавірусу

На Філіппінах зареєстрований перший випадок смерті від коронавірусу за межами Китаю. Помер 44-річний чоловік, який приїхав із міста Ухань, де й почалася епідемія, зазначають Патріоти України. Факт смерті від епідемії офіційно визнала Всесвітня організація охорони здоров'я.

Зазначається, що померлий був другою людиною в цій острівній країні, у якої діагностували новий тип коронавірусу 2019 nCoV.

У хворого спостерігалися лихоманка, кашель і біль у горлі, після чого він був госпіталізований. Чоловік помер 1 лютого 2020 року.

"Це перший зареєстрований випадок за межами Китаю. Однак потрібно пам'ятати, що він приїхав із Уханя, Китай", – прокоментував представник ВООЗ на Філіппінах лікар Рабі Абейсінгхе.

Варто зазначити, що в Китаї жертвами нового коронавірусу стали 304 людини.

Як повідомляє South China Morning Post, тільки за добу в провінції Хубей від нього померли 45 громадян.

Із 9074 підтверджених випадків захворювання в провінції 1118 пацієнтів перебувають у важкому, а 444 – в критичному стані.

Крім того, за минулу добу в Китаї було виявлено 2590 нових випадків зараження. Так, загальна кількість хворих досягла 14 380 осіб.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...