"Смерть ворогам. Далі буде": У Маріуполі ветклініка запропонувала знижки російськомовним клієнтам та пожалкувала (відео)

У Маріуполі розмалювали ветклініку, яка запропонувала знижки для клієнтів, які робитимуть замовлення російською мовою. Про це повідомила Нацполіція, передають Патріоти України.

"Невстановлені особи розмалювали стіни будівлі та зламали вивіску", - йдеться у повідомленні. Напередодні події ветеринар центру ветеринарної допомоги “Західний” Галина Лекунова кілька днів тому в Facebook висловила невдоволення набранням чинності норм мовного закону про використання державної мови у сфері послуг.

Вона розмістила допис, в якому анонсувала “безстрокову акцію” зі знижкою 50% для тих клієнтів, які будуть просити їх обслуговувати російською мовою. 24 січня вона розмітила відео, де видно, що фасад будівлі розмальований фарбою. Там помітно написи: “Смерть ворогам”, “Далі більше”, "Останнє попередження".

"Новости Донбасса" передають, що тих, хто залишив написи на фасаді, Лекунова назвала "мовними борцями з кошенятами і цуценятами". Те, що відбулося вона пов'язує з реакцією на її публікацію в Facebook, яка викликала обурення у націоналістично налаштованих користувачів.

Пресслужба поліції Маріуполя почала досудове розслідування за статтею про хуліганство за фактом інциденту з фасадом будівлі. Особи зловмисників встановлюються. А 25 січня Лекунова написала новий допис, в якому вирішила вибачитися.

"Ну що, народ, настав час для посту з вибаченнями. Правда трохи не тими, які від мене чекає натовп, що труїв мене. Найперше, я щиро прошу вибачення у власників приміщення, яке я орендую. Це абсолютно мирні громадяни України, які не розділяють моїх поглядів, але їх майну завдано шкоди з моєї вини…", – написала вона.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...