Смерть забирає кращих: Помер відомий український футболіст (фото)

Смерть забирає кращих людей: помер відомий український футболіст

У Латвії помер відомий український футболіст Євген Остапенко, який грав за запорізький "Металург". Про це повідомила його дочка, відома спортсменка, яка виграла відкритий чемпіонат Франції з тенісу Ролан-Гаррос Олена Остапенко на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Знаменита латвійська тенісистка українського походження Олена Остапенко повідомила, що помер її батько Євген. Вона опублікувала на своїй сторінці дитячу фотографію з батьком.

"Я знаю, ти був поруч зі мною з першого дня. На жаль, життя забирає коханих людей...Ти усвідомлюєш, чого не вистачає найбільше, коли цього вже немає поруч. Так що не соромтеся говорити добрі слова і проводите час разом, тому що немає нічого вічного. Ти назавжди залишишся в моєму серці, любий тато. Люблю тебе назавжди!" – написала 22-річна спортсменка.

Євген Остапенко родом із Запоріжжя, грав за запорізьку футбольну команду "Металург". Багато років тому він з усією родиною переїхав до Риги, Латвія.

Там народилася його дочка Олена, яка стала відомою тенісисткою. У Запоріжжі залишилися батьки Євгенія Остапенко та Олена неодноразово розповідала в інтерв'ю про свою бабусю. Мати Олени Остапенко – також займалася тенісом.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...